IT SOLUTIONS

E-mailoplossingen

Bij WebMatics bieden we niet alleen deskundige IT oplossingen aan, maar we bieden ook oplossingen voor uw e-mailbehoeften. Als Microsoft partner, kunnen we uw bedrijf voorzien van een schaalbare e-mailoplossing die past bij uw specifieke behoeften, ongeacht de grootte van uw bedrijf. Met Microsoft 365 heeft u de volledige controle over uw e-mail, agenda’s en contactpersonen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze e-mailoplossingen en hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf efficiënter te laten werken.

e-mailoplossing
back-up oplossing

DataVault

Bent u op zoek naar een betrouwbare back-up oplossing voor uw bedrijfsgegevens? Dan is onze dienst DataVault de perfecte oplossing voor u! WebMatics biedt een combinatie van Microsoft 365 cloudbackup en lokale back-up voor een zo redundant mogelijke opstelling. Zo kunt u met een gerust hart werken, wetende dat uw gegevens veilig zijn opgeslagen en beschermd tegen onvoorziene gebeurtenissen. Onze DataVault dienst is schaalbaar en past bij bedrijven van verschillende groottes, van kleine ondernemingen tot grote bedrijven. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze DataVault dienst en hoe deze u kan helpen uw bedrijfsgegevens te beschermen.

Support nodig

Als u problemen ondervindt met uw computer, smartphone of andere hardware- of softwarematige problemen, kunt u bij WebMatics terecht voor professionele IT-ondersteuning. Ons team van ervaren IT-professionals is er om u te helpen bij al uw technische uitdagingen en problemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij staan klaar om u te helpen en te adviseren.

Support nodig
Advies nodig

Advies op maat

Bij WebMatics bieden wij deskundig advies bij de aankoop van nieuwe apparaten, zodat u een apparaat krijgt dat optimaal past bij uw dagelijkse taken, zonder dat u te veel betaalt. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste laptop of desktop en zorgen ervoor dat u een weloverwogen beslissing neemt die aan uw behoeften voldoet. Neem gerust contact met ons op als u twijfels heeft bij de aankoop van uw nieuwe apparatuur. Wij staan klaar om u te helpen.

Herstellingen

Als u problemen ondervindt met uw computer, zoals bijvoorbeeld een te luide ventilator, kunnen we u helpen het probleem te identificeren en een passende oplossing te bieden. Bij WebMatics zorgen we ervoor dat uw computer optimaal functioneert, en voorkomen we dat het probleem verergert. Onze deskundige technici zijn getraind om de meest uiteenlopende hardware- en softwareproblemen op te lossen, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw computer in topconditie blijft.

Herstellingen